De aankoop van een eigen huis. Voor de meeste mensen is het de grootste uitgave in hun leven. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Aan de andere kant is snel beslissen vaak noodzakelijk. Met een goed financieel advies en eventuele begeleiding bij de aan- of verkoop van uw huis, bent u al een stap dichter bij uw droomhuis.

Wij kennen de hypotheekmarkt, zijn de gids in het doolhof van hypotheekvormen en -tarieven. Maar wij kennen bovenal uw persoonlijke financiële situatie, in combinatie met uw toekomstwensen. Ons advies is toekomstbestendig. Zijn er veranderingen in uw gezinssituatie of de wet-en regelgeving? Wij informeren u tijdig en compleet wat het voor ú betekent. Ook checken we regelmatig of uw hypotheek nog up-to-date is.

Behalve een nieuwe hypotheek adviseren we u ook graag bij het oversluiten van uw hypotheek of als uw rentevastperiode afloopt. We zijn vooraf helder over de kosten en zetten onze ervaring graag in om voor u het beste resultaat te bereiken. Op het gebied van hypotheken zijn wij een zekerheid!

NIEUWSBRIEF

Go to top