Kunt u nog zonder verzekeringen? Het is een vraag die u waarschijnlijk met ‘nee’ zal beantwoorden. Sommige verzekeringen zijn zelfs verplicht, bijvoorbeeld uw autoverzekering. Wij adviseren in schade- en levensverzekeringen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk gebied. Samen met u bekijken we welke risico’s u loopt en hoe u die kunt afdekken.

Wij adviseren en bemiddelen in alle schadeverzekeringen, bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering (bij een eigen huis), reisverzekering of een inboedelverzekering. Maar er zijn ook verzekeringen voor als u zonder werk komt, arbeidsongeschikt raakt of als uw partner komt te overlijden. Bent u ondernemer dan is een rechtsbijstandverzekering geen overbodige luxe.

We geven een onafhankelijk advies en houden altijd uw persoonlijke situatie voor ogen. Doordat we op de hoogte zijn van die situatie kunnen we tekortkomingen of dubbele zaken in uw verzekeringspakket opheffen of voorkomen. Door uw verzekeringen onder één dak onder te brengen, krijgt u ook nog eens een flinke korting op uw premie. Dat verzekeren we u!

NIEUWSBRIEF

Go to top